Kanye Westin mielestä Grammyt suosii valkoisia, Justin Bieberin mielestä ei arvosteta nuoria – Daft Punk esiintyy siitä huolimatta

Eevil Stöön mielestä Emma-gaala on sysipaska tilaisuus.

31.01.2017

Kanye West ja Grammyt ovat aina arveluttava yhdistelmä. Westillä kun on ollut pieni viha-rakkaussuhde kyseistä kekkeriä kohtaan. Monet varmasti muistavat Taylor Swift -tapahtuman, kun räppäri ryntäsi lavalle Swiftin ollessa hänen mielestä väärä voittaja.

West esiintyi Grammyissa kaksi vuotta sitten, joten ”välit lämpenivät” Yeezuksen ja Grammyjen välillä hetkellisesti. Nyt West aikoo jättäytyä jälleen pois, vaikka onkin ehdolla useassa kategoriassa. Syy on Westin mukaan paljon syvemmässä ongelmassa sen lisäksi, että Frank Oceanin Blonde ei ole ehdolla.

Hänen mukaansa Grammyt suosivat valkoisia. Räppäri on itse voittanut 21 palkintoa, mutta ei omien sanojensa mukaan pärjää ikinä silloin, kun vastassa on valkoinen esiintyjä.

Räppärille heruu ymmärrystä Justin Bieberiltä, joka aikoo jättäytyä pois. Bieber kommentoi epäsuorasti kesällä Grammyja. Tuolloin Bieber totesi, että palkintogaalat ovat onttoja tilaisuuksia täynnä tekohymyjä. Tällä kertaa Bieberin mukaan Grammyissa ei arvosteta nuoria esiintyjiä.

Myös Drake jättäytyy Grammyista pois, mutta se johtuu lähinnä räppärin kiireistä Euroopankiertueen kanssa.

Musiikkiherkkua on silti luvassa. Daft Punk nimittäin esiintyy yhdessä The Weekndin kanssa. Katso alta miltä meno maistui, kun Daft Punk viimeksi esiintyi Grammyissa.

Lisää luettavaa