Kappale eron kauneudesta ja kauheudesta – Hugo Cajan julkaisi uuden singlen ”Kaunis”

Hugo Cajan käsittelee uudella kappaleellaan eron kauneutta ja kauheutta.

06.05.2024

Ääripäistä ja niiden yhteyksistä kirjoittava Hugo Cajan on helsinkiläinen indie rock -tulokas, jonka musiikki henkii vapautta, rakkautta ja kapinahenkeä. Monipuolisissa kappaleissa sekoitellaan sulavasti indie-popia, new-wavea sekä ihmisenä olemisen outoutta.

Hugo Cajan julkaisee debyyttialbuminsa Pieniä Runoja toukokuun 31. päivä. Tänään tuolta levyltä saadaan viimeinen maistiainen Kaunis-singlen myötä. Kappale on yhtä aikaa kesäinen ja energinen, mutta samalla rehellinen ja riipaiseva.

”Kaunis-single käsittelee sekä eron kauneutta että sen kauheutta – vapauden kaipuuta sekä valtavaa ikävää. Kaunis on kuva ihmisestä, joka ei koskaan ole uskaltanut seurata omaa tahtoaan. Kappale kertoo siitä elämän käännekohdasta, jossa tämä sisäinen voima vihdoin löytyy. Yhtäkkiä kaikesta, mitä on pitänyt kauniina, on päästettävä irti. Kappale on viimeinen yö rakkaan vieressä; kun kaikki menee oikein, mutta se tuntuu silti väärältä. Samalla kappale on myös suora viesti kuulijalle: olet kaunis”, Hugo aukaisee kappaleen taustalla virrannutta inspiraatiotaan.

Lisää luettavaa