Kappale joka sai ihmiset hyppäämään liikkuvasta autosta sai musiikkivideon

Drake julkaisi videon In my feelings -kappaleelle.

Youtube

Internet on ihmeellinen paikka. Drake julkaisi Scorpion-albumin ja pian miljoonia Instagram-seuraajia omaavat henkilöt, kuten jenkkifutaaja Odell Beckham Jr julkaisivat oman tanssivideon In My Feelings -kappaleesta Instagramissa. Pian ”tavikset” seurasivat perässä, mutta jostain syystä In My Feelings -challengeksi ristitty somehaaste eteni siihen suuntaan, että ihmiset hyppäsivät liikkuvasta autosta.

Varsinaisesti haaste ei kehoittanut ketään hyppimään liikkuvasta autosta, esimerkiksi Will Smith suoritti haasteen tanssimalla unkarilaisen sillan päällä.

No jos jotakin, niin haaste on edesauttanut sitä, että biisistä on tullut iso hitti. Drake julkaisi kappaleelle musiikkivideon ja ohjauksesta vastaa jälleen Karena Evans. Sama nimi, joka ohjasi videot God’s Plan, Nice For What ja I’m Upset -kappaleille.

Videolla Drake esittää olevansa kuin college-poika edelleen ja varsinainen biisi-osuus on pelkkää kuvastoa. Drake heiluu ”grillit” suussaan ympäri New Orleansia, mutta lopulta luulee nähneensä unta ja siinä sivussa viittaa somehaasteeseen.

Varsinaisen videon jälkeen nähdään pätkiä haastevideoista. Mukana on jo mainitut Smith ja Beckham Jr., sekä muun muassa yhdysvaltain Heikki Paasonen eli Ryan Secreast, sekä omaa nimeään alati huutava DJ Khaled.

Eikä siinä vielä kaikki, mukana on myös pari tanssivaa eläintä.

Katso video alta.