Karri Koiran K.O.I.R.A.-klassikko täyttää tasavuosia – sen kunniaksi kiertue: ”Mä oon ratsastanut 10 vuotta tällä albumilla”

Nähdäänkö Ruudolf lavalla?

12.04.2022

Karri Koira aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa Vähäiset Äänet -yhtyeessä, jossa olivat mukana myös Ruudolf ja Tono Slono. Karri Koiran K.O.I.R.A.-albumin julkistuksesta tulee tänä vuonna kuluneeksi 10 vuotta.

Karri Koira lähtee juhlan kunniaksi syyskuussa K.O.I.R.A. 10v-juhlakiertueelle. Koira nähdään ainakin Helsingin Allas Sea Poolilla, Tampereen Olympiassa, Jyväskylän Lutakossa, Oulun 45 Specialissa ja Turun Logomossa.

Keikkojen liput ovat nyt myynnissä Tiketissä tai Lippupisteestä.

”Mä oon ratsastanut 10 vuotta tällä albumilla. Monet on ihmetelly, että miten se on ollut mahdollista. En tiedä mutta epäilen, että keikoilla ja faneilla on ollut osansa tässä yhtälössä ja tietenkin musan pitää olla hemmetin kovaa. Mun mielestä yks albumi kymmenessä vuodessa on ihan hyvä tahti. Ja vaikka tätä levyä on paljon treenattu vuosien varrella, niin voi silti olla että tarviin prompteria, että muistan kaikki biisit kun noi keikat on käsillä”, Karri Koira kertoo kiertueesta.

Kiertuepäivät videon alla.

Karri Koira: K.O.I.R.A. 10v-juhlakiertue 2022

2.9. Tampere, Olympia

8.9. Helsinki, Allas Sea Pool

10.9. Jyväskylä, Lutakko

16.9. Oulu, 45 Special

17.9. Turku, Logomo

Lisää luettavaa