Käsittämättömän nuhjuinen videokuva todistaa: Hustle HKI -tähtivieras sai suuseksiä kesken keikan

03.05.2013

Männäviikolla Reddit-yhteisö tiesi asiasta, sitten siitä kerrottiin Twitterissa. Nyt asiasta julkaistiin juuri niin huonolaatuinen videoleike kuin odottaa sopii.

Kuva: Linda Flores

Danny Brown -niminen 32-vuotias detroitilaismuusikko oli viikko sitten räppäämässä, mitä ikinä räppäsikään, Minneapolisissa, Yhdysvalloissa, kun yksi keikalla olleista neitokaisista otti aloitteen omiin käsiinsä. Räppärin sukuelin päätyi naisen suuhun, kertoo Gawker hienossa uutiskoosteessaan.

Brown ei ollut huomaavinaankaan seksuaalista häirintää, vaan esiintyi kuten ennenkin. Itse asiassa ensihätään vaikutti siltä, ettei mitään edes tapahtunut.

Tapahtumapaikalta ensimmäisenä Redditiin kirjoittanut nimimerkki blackmags123 kuvailee elävästi, miten Brown oli esiintynyt keskellä palvovaa naisjoukkoa ja antanut heidän melko auliisti kosketella herkkiä ruumiinosiaan, kun yksi fanittarista oli paljastanut rintansa ja hetkeä myöhemmin vienyt pelin askelta pidemmälle.

Valitettavasti postauksen mukana seuraavasta kuvasta ei oikeasti voi päätellä, onko kyseessä todellinen vai simuloitu tilanne. Danny Brown luonnollisesti vakuutteli hiukan myöhemmin Twitterissä peniksensä aivan oikeasti käväisseen naisen kidassa, mutta kuka nyt räppärin sanaan luottaisi?

Helsingin Suvilahdessa heinäkuussa järjestettävän uuden Hustle HKI -tapahtuman järjestäjät epäilemättä läpsivät yläfemmoja: festivaali ei olisi saanut rahallakaan parempaa mainosta. Danny Brown on näet yksi rap-festivaalin esiintyjistä.

OIkeasti kukaan ei tiedä, johtiko hiukan aggressiivisen oloinen fellaatio siemensyöksyyn vai parisuhteeseen, mutta joka tapauksessa World Star Hip Hop julkaisi vappupäivänä videon tapahtuneesta. Heittelehtivässä, rätisevässä klipissä ilmenee selvästi, että jotain tapahtuu. Ainakin nainen tekee suihinottoeleitä. Pienellä ja likaisella mielikuvituksella kuvassa voi myös erottaa sukuelimen. Toisin sanoen ennen kuin klikkaat videolinkkiä, katso, ettei selkäsi takana piile pomosi tai lapsilauma.

Hustle HKI -festivaali järjestetään 19.–20. heinäkuuta Helsingin Suvilahdessa. Lippuja tapahtumaan myyvät Lippupalvelu ja Tiketti. Danny Brown esiintyy 20.7.

Lisää luettavaa