Kassamagneetti Straight Outta Comptonille jatko-osa: nyt vuorossa Tupac, Snoop Dogg ja Death Row Records

Valtavaksi lippumenestykseksi noussut rap-elokuva Straight Outta Compton saa jatko osan. Legendaarisesta NWA:sta kertovan elokuvan ensi-ilta oli Yhdysvalloissa vasta kaksi viikkoa sitten, mutta se on jo nyt rikkonut myyntiennätyksiä ja tuonut tuloja yli 60 miljoonaa dollaria. Ohjaaja F. Gary Grayn mukaan tulos on yli puolet odotettua suurempi.

Tuleva jatko-osa Dogg Pound 4 Life keskittyy losangelesilaisen west coast rap -levy-yhtiön Death Row Recordsin nousuun 1990-luvun alussa. Valokeilassa tullaan näkemään kollektiivin kuuluisimmat nimet, Tupac Shakur, Snoop Dogg, Nate Dogg, Warren G ja Kurupt, samoin kuin sen johtohahmo Suge Knight.

Vaikka moni Death Rown artisteista on yhdistettävissä myös katujengeihin, tulee elokuva keskittymään pääosin heidän musiikkiinsa. Death Row -veteraani Daz Dillinger kertoi TMZ:lle, että Dogg Pound 4 Life jatkaa siitä, mihin Straight Outta Comptonissa jäätiin.

Straight Outta Comptonin näyttelijöitä ei nähdä jatko-osassa Curtis Youngia lukuunottamatta – NWA-elokuvassa hän esitti isäänsä Dr. Dretä ja jatkaa nyt samassa roolissa. Lisäksi Straight Outta Comptonin tuottaneet Ice Cube ja Dre eivät ole nyt mukana elokuvassa.

Asiasta uutisoi Consequences of Sound.