Katin Tavaran Kati valottaa ikonisen suomiräppimekan tulevaisuutta: ”En ole enää mukana toiminnassa”

Katin Tavaran Kati ei ole enää mukana myymälän toiminnassa.

Katin Tavara on keskittynyt kotimaisten pienlevy-yhtiöiden tuotannon ja oheistuotteiden myymiseen verkossa unohtamatta tietenkään sympaattista myymälää Helsingin Kalliossa jo vuosien ajan.

Tänään myymälä täyttää kahdeksan vuotta. Samalla firman perustanut Kati Sinisalo kertoo Rumballe, ettei ole enää mukana myymälän toiminnassa.

Asiasta tätä nykyä music managementia opiskeleva Kati kertoi myös Instagram-tarinassaan omalla henkilökohtaisella tilillään liikuttavassa postauksessa:

”Katin Tavara täyttää tänään kahdeksan vuotta. Mulle niin rakas paikka, joka oli aina paljon enemmän kuin työ, kuin toinen koti, osa minua. Tosiaan en ole enää siellä, en ole ollut sitten maaliskuun 2019, enkä ole palaamassakaan”, Kati kertoo ja jatkaa:

”Eilen luennolla käsiteltiin brändäämistä. Luennoitsija painotti totuuden tärkeyttä. Sitä, että brändin pitää pohjautua totuuteen, muuten ottaa ohraleipä ennemmin tai myöhemmin. Katin Tavara on siitä mun mielestä hyvä esimerkki. Me tehtiin sitä mistä tykättiin, mikä tuntui meidän mielestä hyvälle ja oikealle. Siinä samalla luotiin luonnostaan Katin Tavara -brändi. Rakkaita muistoja, joilla tulee olemaan aina erityinen paikka sydämessäni.”

Rumballe Sinisalo kertoo, että hänen tulevaisuutensa on vielä avoin.

”Managerointia vastaavia työtarjouksia otetaan vastaan”, Sinisalo kertoo pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin puoliksi tosissaan. ”Auttamisen halu on minussa vahvana. Sen parissa haluan tulevaisuudessakin toimia.”

Vuosien varrella Sinisalo toimi yhteistyössä lukuisien artistien ja yhtyeiden kanssa. Lisätietoa tästä saat vuonna 2017 tehdystä Katin haastattelusta täältä.