Kato käy jälleen Helsingin levykaupparintamalla – Stupido-Shop lopettaa

24.06.2014

Helsingin kivijalkalevykauppojen joukko harvenee jälleen, kun tänään saatiin harmillinen tieto pitkäaikaisen Stupido-liikkeen lopettamisesta.

Teksti: Jari Setälä

Helsingin Kalliossa sijaitseva levykauppa Stupido-Shop ilmoitti tänään blogissaan lopettavansa toimintansa samalla, kun kauppaa pyörittävän Twin Tone Oy:n kerrottiin hakeutuneen konkurssiin.

Blogissa Stupido-Shopin myymäläläpäällikkö Aleksi Pahkala ja toimitusjohtaja Jorma Ristilä kertovat, että lopettamispäätöksen taustalla oli ”mahdottomaksi käynyt taistelu fyysisten levyjen myynnin laskua vastaan tänä striimauksen ja laman aikana”.

Pitkään Punavuoressa Iso Roobertinkadulla toiminut liike muutti toimitilansa Kallion Helsinginkadulle viime syksynä.

“Muutto Kallioon tapahtui ehkä liian myöhään ja vuonna 2014 oli liian vähän Pepe Willbergin, Dj Kridlokkin ja Gim Kordonin kaltaisia hittejä, jotta taistelu olisi vielä osaltamme jatkunut. Taloudellinen ahdinko ja henkinen uupumus kävivät liian suureksi ja valitettavasti vaihtoehtoja jatkamiselle ei enää ollut”, blogissa kerrotaan.

“Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhteisistä vuosista ja mahtavista muistoista. Stupido Shop on ollut elämäntapa ja 19 vuoden jälkeen olo on tyhjä ja surullinen. Näistä 19 vuodesta voisi kirjoittaa monta kirjaa tai tehdä monen monta elokuvaa, sen verran tarinoita niihin mahtuu. Tällä hetkellä olo on kuitenkin sen verran musertunut, että jätetään ne tarinoinnit myöhemmiksi.”

Yritimme tavoittaa Stupidon edustajia kommenttia varten, joten palaamme jatkojutun merkeissä, jos saamme asiasta lisätietoja.

Rumba kiittää ja nostaa hattua Stupidolle pitkän ja arvokkaan taipaleensa kunniaksi.

Lisää luettavaa