Kauko Röyhkä, Pelle Miljoona, Tommi Liimatta, Stam1na… Kesällä ja syksyllä ilmestyy monta mainiota musiikkiaiheista kirjaa

Like tarjoaa taas musiikkiin liittyviä teoksia.

28.03.2023

Like Kustannus on kertonut kesän ja syksyn teoksistaan. Tuttuun tapaan mukana on paljon myös musiikkimaailmaan liittyviä teoksia.

Kauko Röyhkän romaanitrilogia saa päätöksensä Vaan ihana enkeli kotihin vie -romaanissa, joka kertoo Atlantin takaa uutta alkua etsivästä pariskunnasta. Pelle Miljoonan Veriveljet vie lukijan puolestaan sodan uhkan varjostamaan Itä-Eurooppaan.

Tommi Liimatan omaelämäkerrallinen sarja jatkuu Markka-aika -teoksella, joka esittelee Absoluuttisen Nollapisteen Tampereen vuosina 1996–2001. ”Armottoman rehellinen teos on ajankuvaltaan äärimmäisen tarkkanäköinen runsaudensarvi”, kertoo tiedote, ja Rumbankin arkistoja on kaiveltu, jotta teoksen faktat ovat just eikä melkein.

Perinteisimmistä ”rokkarit kertovat” -kirjoista mainittakoon The 69 Eyesin tarina, jonka on kirjoittanut Timo Kalevi Forss. Bändi kertoo nyt ensimmäistä kertaa koko tarinansa. Ari Väntänen puolestaan on pureutunut lemiläisen Stam1nan tarinaan. Stam1na – Muistipalatsi ilmestyy samaan aikaan yhtyeen kymmenennen albumin kanssa.

Hieman yllättäen myös Sir Elwoodin hiljaiset värit kertoo oman tarinansa. Yhtyeen ura käynnistyi vuonna 1988, mutta vasta nyt Jose Riikonen on saanut kirjoittaa romanttisen rockyhtyeen tarinan.

Liken katalogin löydät täältä.

Lisää luettavaa