Keikkalavoille palannut Jenni Vartiainen julkaisi uuden kappaleen yhteistyössä Etan kanssa

Jenni Vartiainen ja Etta yllättivät yhteisbiisillä.

05.07.2024

Viikonloppuna Provinssissa ja Iskelmä Festivaalilla keikkalavoille paluun tehnyt Jenni Vartiainen julkaisi uuden kappaleen.

Muutosten tuulia huokuva Viimeinen pisara on samalla ensimmäinen artistin julkaisu, jossa kuullaan myös vieraileva artisti. Mukana singlellä fiittaa Etta, joka on julkaissut viimeisen puolen vuoden aikana muun muassa kaksi Spotifyn kuunnelluimmaksi noussutta kappaletta, Demoneista ystävii ja Viikonloppufaijoi.

Jenni Vartiainen on kirjoittanut uuden kappaleensa yhdessä Tiina Vainikaisen kanssa ja sen tuotannon takana on Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa saanut Los Rollos. Yhteistyöstään Etan kanssa artisti on kertonut tiedotteella näin:

”Olen ihaillut Ettaa jo vuosia ja seurannut hänen uraansa alusta asti. Etta on puhunut kappaleissaan tosi rohkeasti ja avoimesti vaikeistakin asioista ja tuli vahva fiilis, että hänellä voisi olla sanottavaa juuri tähän aiheeseen. Sitä huomaa addiktoituneensa asioihin, jotka eivät ole itselle hyväksi. Tämä kappale kertoo siitä, kun asioille haluaa laittaa stopin.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa