Keith Richards aikoo olla hengissä vielä ainakin kaksi vuotta: ”Kuolen kun kuolen ja kun kuolen, saatte kyllä tietää siitä”

Juhla lähestyy.

AOP

Rolling Stones -yhtye viettää 60-vuotisjuhliaan vuonna 2022. Se on pitkä aika se.

GQ-lehdelle antamassaan haastattelussa yhtyeen kitaristi Keith Richards kertoi bändin suunnitelmista juhlavuotta ajatellen.

”No ensinnäkin tavoitteena on olla tuolloin vielä hengissä”, 76-vuotias Richards kertoi pääasialliseksi suunnitelmaksi ja jatkoi:

”Meidän iässämme kaikenlaisten asioiden suunnittelu on epävarmalla pohjalla. En ole kuullut mistään suuremmista suunnitelmista. Olen kuitenkin varma, että jotain erikoista silloin kyllä tapahtuu.”

”Ensin pitää kuitenkin selvitä tästä vuodesta. Sitten tulee seuraava. Tällä hetkellä maailmassa on tärkeämpiäkin asioita kuin Rolling Stonesin juhlavuosi.”

Kitaristi myös kertoi, että Rolling Stones oli äänittänyt levynsä noin puoleen väliin valmiiksi, kun koronavirus tuli ja muutti suunnitelmat täysin. Tai Richardsin sanojen:

”Paska osui tuulettimeen. Emme oikein voi muuta kuin odotella mahdollista rokotetta virusta vastaan.”

Richards kertoi myös omat mielipiteensä siitä, miten hänen on sanottu olevan elossa kaikenlaisia todennäköisyyksiä vastaan.

”Ei minua sellainen kiinnosta. Ihmiset ovat arvailleen milloin kuolen viimeiset 50 vuotta. Kuolen kun kuolen ja kun kuolen, saatte kyllä tietää siitä.”