Keko Salata on laulajan näköinen mies

Toinen albumi on nyt julkaistu.

19.05.2019

Keko Salata julkaisi uransa toisen albumin perjantaina. Ensimmäisellä levyllä Keko Salata turvautui vielä maskiin, mutta nyt siitä on luovuttu. Laulajan näköinen mies sopii siis levyn nimeksi vallan mainiosti.

Lukuisia hittibiisejä muille artisteille Sakke Aaltona tuottanut Keko Salata luottaa omassa tuotannossa melankoliseen pop-musiikkiin, niin sanoitusten kuin sävellysten osalta. Keko Salata kuvailee omaa musiikkiaan näin:

”Mun musa rakentuu vastakohdille. Tykkään siitä, että joku voi olla tosi surumielistä, mutta samaan aikaan siitä voi tulla hyvä fiilis. Myös mun tavassa olla artisti on tällaisia vastakohtia. Tykkään siitä kun jengi suhtautuu mun musaan intohimoisesti, mutta samalla en halua olla jatkuvasti esillä somessa tai iltapäivälehtien otsikoissa. Mä uskon mun biisien voimaan, mutten halua tyrkyttää niitä ihmisille.”

Uudesta levystä hän kertoo seuraavasti:

”Laulajan näköinen mies tarkoittaa nimensä mukaisesti oman peilikuvan pohtimista. Miltä näytän? En oikein tiedä mutta en koe näyttäväni samalta kuin esim lentokapteeni tai poliitikko. Tällä levyllä tuloksena oli laulaja. Mikä ei tarkoita ’staralookkia’ vaan ihan mitä vaan, tavallista. Ajattomuutta puoltaa myös sävellysmaailma mikä jatkaa vanhan klassisen musiikin sekä alakuloisten iskelmämelodioiden polulla.”

Levyllä vierailee Julma H, Pyhimys, Specks ja Behm.

Kuuntele levyn nimikkobiisi alta. Albumi löytyy useimmista suoratoistopalveluista.

Lisää luettavaa