Keväällä Suomea kiertävä Stam1na julkaisi viime kesän keikoilla kuvatun musavideon – bongaatko itsesi yleisöstä?

Metropolio-kappale sai musiikkivideon.

27.01.2023

Stam1na palaa tien päälle huhtikuussa.

Viiden keikan rundi alkaa Kuopion Sawohouse Undergroundista perjantaina 28. huhtikuuta ja jatkuu seuraavana päivänä Helsingin Kulttuuritalolla. Jälkimmäinen on kiertueen ainoa keikka, jonne myös alaikäiset ovat tervetulleita.

Bändi jatkaa keikkailua Jyväskylän Lutakossa torstaina 4. toukokuuta. Lauantaina 5.5. vuorossa on Turun Logomo, ja päätöskeikka soitellaan Tampereen Pakkahuoneella sunnuntaina.

Ennakkoliput ovat nyt myynnissä, ja niiden hinnat vaihtelevat 27,5 eurosta 35 euroon. Kunkin keikan oman lipunmyyntikanavan löydät helpoiten tästä linkistä.

Yhtye julkaisi juuri uuden musiikkivideon viimeisimmän albuminsa, vuonna 2021 ilmestyneen Novus Ordo Mundin kappaleesta Metropolio. Video on Antti ”Hyrde” Hyyrysen ohjaama ja leikkaama, ja se on kuvattu viime kesän keikoilla.

”Video on eritoten elävän kuvan kiitos faneille. Meilläkin on jo jättimäinen ikävä keikoille, festareille ja klubeille. Kohta nähdään ja uuden musiikin kimpussa ollaan jo. Ehkäpä soitamme maistiaisia?”, Hyrde kommentoi.

Tulevan kesän festareista yhtyeen voi nähdä ainakin Tuskassa, Nummirockissa ja Dark River Festivalilla.

Tsekkaa video ja keikkalistaus alta.

STAM1NA
Pe 28.04. Kuopio, Sawohouse Underground (K-18)
La 29.04. Helsinki, Kulttuuritalo (S/K-18)
To 04.05. Jyväkylä, Lutakko (K-18)
Pe 05.05. Turku, Logomon Teatro (K-18)
La 06.05. Tampere, Pakkahuone (K-18)

Lisää luettavaa