Kiss voi jatkaa toimintaansa ilman yhtäkään alkuperäistäjäsentä, Paul Stanley kertoo

Kiss on brändi, ei soittajansa, toteaa Paul.

KISS Gene Simmons

Paul Stanley on kertonut, että Kiss voi tulevaisuudessa jatkaa toimintaansa ilma häntä tai Gene Simmonsia. Tämä tarkoittaisi sitä, ettei bändissä olisi tuolloin jäljellä enää yhtäkään alkuperäisjäsentä.

Yhtye on tällä hetkellä jäähyväiskiertueella, joka alkoi vuonna 2019 (bändin on määrä tulla myös Suomeen, siitä lisää täällä). Kiertueen on määrä jatkua aina vuoden 2022 loppuun saakka. Tällä hetkellä bändissä ovat mukana Paulin ja Genen lisäksi kitaristi Tommy Thayer sekä rumpali Eric Singer, jotka aikoinaan tulivat Ace Frehleyn ja Peter Crissin tilalle.

Saksalaiselle Radio Bob! -radiokanavalle antamassaan haastattelussa Paul Stanley kertoi, miten ei ole koskaan ajatellut mitä yhtyeelle tapahtuu sen jälkeen, kun hän tai Gene Simmons eivät siinä enää soita. Hän kuitenkin kertoi, ettei näe mitään väärää siinä, että bändi jatkaisi esiintymistä myös ilman heitä – onhan yhtyeessä tälläkin hetkellä vain kaksi neljästä alkuperäisjäsenestä.

Stanley kertoi, että oikeiden ihmisten tullessa heidän tilalleen hän ei näkisi mitään pahaa siinä, että uudet naamat edustaisivat Kissin filosofiaa ja jatkumoa esimerkiksi keikoilla. Stanleyn mukaan bändi on suurempi kuin yksikään sen jäsen.