Klubimusiikkia Flow’ssa: Toni Rantasen kuratoiman takapihan ohjelma julki

Backyard-lavalla sukelletaan pintaa syvemmälle klubimusiikin historiaan ja tähän päivään.

26.04.2018

Flow-festivaalin Backyard-lavalla nähdään ja kuullaan ohjelmaa Toni Rantasen Music4friends-konseptin mukaisesti: genrestä tai vuosiluvusta piittaamatonta orgaanista klubimusiikkia ystäville ympäri maailman.

Rantanen alias Lil Tony on kuratoinut ohjelman Backyardille, jossa esiintyy myös itse perjantaina. Muita perjantain esiintyjiä ovat I-F italodiskosetillään, kulttimainetta nauttiva ja genrerajoista vähät välittävä DJ Marcelle, modernia klubimusiikkia ja vanhaa diskoa yhdistelevä DJ Dane sekä jazzin ja afrobeatin tanssirytmien parissa operoiva Donna Leake.

Lauantaina takapihalla soittavat New Yorkin klubi-ikoni Joe Claussell, arvostetut japanilaiset Chee Shimizu ja Dubby, myös viime vuonna Flow’ssa esiintynyt Sadar Bahar, joka soittaa tällä kertaa Lee Collinsin kanssa, sekä kotimaiset Denzel ja J. Lindroos.

Sunnuntain Backyard-artistit ovat klubilegenda Colleen ”Cosmo” Murphy, muun muassa Mos Defiä ja De La Soulia tuottanut Ge-Ology, monipuolista klubimusiikkia soittavat Cinema Royale ja Lauren Hansom sekä house-dj Jen Ferrer.

Flow-festivaali järjestetään 10.–12. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Lisätietoja löytyy tapahtuman kotisivuilta.

Lisää luettavaa