”Koitin testaa erilaisii rytmejä mitkä poikkee massasta” – Monopoli Musicille kiinnitetty Svani julkaisi uuden kappaleen

Biisi on artistin toinen singlejulkaisu tänä vuonna.

06.05.2023

Monopoli Musicille kiinnitetty Svani yhdistelee musiikissaa afro trapiä, dancehallia ja eurooppalaista soundia. Perjantaina ilmestynyt uusi single Paparazzi syntyi ajatuksesta tehdä jotain ihan uutta ja omaa soundia.

”Tuotin biitin eka ja koitin testaa erilaisii rytmejä mitkä poikkee massasta ja se toi tohon paljon energiaa. Kertsi oli ollu mul jo mieles pidempää ja se sopi tohon biittii täydellisesti. Heti ekoi keloi mulla oli et joku featti natsais ja mul oli Swoop ekana mieles ja ennenku kerkesin ees heittää ideaa pöydälle nii muut ehdotti Swooppii automaattisesti”, Svani kertoo tiedotteessa.

Svanin säveltämässä ja tuottamassa kappaleessa vierailee uuden aallon euro/rap -artisti T Swoop, joka oli mukana tekemässä sanoituksia. Biisistä on tehty myös musiikivideo, jonka on ohjannut Eero Oikarinen.

Aiemmin indienä musiikkia julkaisseen Svanin ensimmäinen uuden levytyssopimuksen myötä ilmestynyt single Lingua Franca julkaistiin alkuvuodesta. Uniikin soundin omaava artisti vieraili myös Adi L Haslan ja Gabriel Lionin huhtikuussa ilmestyneessä kappaleessa Show Off.

Kuuntele uusi kappale ja katso video alta.

Lisää luettavaa