Koko kansan suosikista jättimäiseksi suurtähdeksi: Juha Tapio keikalle Hartwall-areenalle – siirtyy sen jälkeen tauolle

Juha Tapio jää tauolle.

01.04.2019

Juha Tapio huipentaa vuotensa Hartwall Arenan konserttiin Helsingissä itsenäisyyspäivän jälkeisenä lauantaina 7. joulukuuta.

Jos oli Juha Tapio jättimäisen suosittu artisti jo aiemmin, nin viimestään esiintyminen vuonna 2017 Vain elämää -ohjelmassa nosti hänet Suomen musiikkikentällä todelliseksi suurtähdeksi.

Ennen areenakeikkaa Juha Tapio kiertää maata ahkerasti: keväällä hän esiintyy loppuunmyydyllä Pieniä taikoja -kiertueella, ja kesällä Juha Tapion löytää festivaaleilta torvisektiolla vahvistetun bändinsä kanssa.

“Minä nyt vain rakastan yleisölle esiintymistä. Eipä ole urallani montaa hetkeä ollut, että olisin kokenut että nyt riittää tämä ympäri maata reissaaminen. On upeaa saada tehdä lauluja. Ja sitten käydä esittämässä niitä. Niin yksinkertaista se on.”

Samalla Juha ilmoitti jäävänsä keikkailemisesta tauolle vuonna 2020.

“Olen aloittanut nämä hommat vuonna 1998. Siitä lähtien vuoteni ovat rytmittyneet laulunteon, levytysten, ja kiertueella olon taukoamattomana jatkumona. Nyt tuntuu, että on aika vetää henkeä ja miettiä rauhassa, mitä vielä haluaa tältä työltä.”

Liput tulevat myyntiin 4. huhtikuuta klo 9.00. Konsertin järjestää Central Line Entertainment.

Lisää luettavaa