Koko maailmankaikkeus voi nyt ottaa rennosti: Madonna antoi anteeksi Elton Johnille

24.08.2012

Popin kuningatar antoi anteeksi ja omisti kappaleensa kollegalleen konsertissaan Nizzassa.

Kuva: Mert & Marcus/Universal

Kaikkihan muistavat taannoisen Elton Johnin lausunnon, joka oli yhtä loukkaava kuin käsittämätön. Viihdesäveltäjän mukaan Madonnan ”ura on ohi”, hän näyttää ”markkinapaikan stripparilta”, hän on ”painajaismainen”. Värikkäämpiäkin ilmauksia leijaili ilmassa, mutta valitettavasti suomen kielestä puuttuu tarkka käännös naisen luonnetta kuvaavalle sanalle ”cunt”.

Ymmärrettävästi Madonna otti nokkiinsa ikuisen kilpakumppaninsa antamasta verbaalisesta pahoinpitelystä, joka myös repi molempien yhteistä fanikuntaa. Viikkokausia jatkunutta keskustelua on kuitenkin käyty vain ulkopuolisten kesken. Madonna on ollut vaiti.

Kunnes nyt, raportoi Gossip Cop. Kuluneella viikolla Madonnan MDNA-kiertue ulottui Ranskan Nizzaan, jossa laulajatar yllättäen omisti moitiskelijalleen Golden Globe -palkitun kappaleensa Masterpiece.

”Tiedän, että hän on sen ihailija. Ja tiedän, että hän on minun fanini”, Madonna selitti. ”Ja tiedättekö mitä, minä annan hänelle anteeksi”, hän lisäsi hymyillen.

Suurisydäminen ele ei toivon mukaan jäänyt Elton Johnilta huomaamatta. Ehkäpä kylmä sota nyt väistyy ja liennytys voi alkaa.

Koko puheen voi käydä katsomassa Madonna-tv.com-sivulta tai suoraan YouTubesta.

Lisää luettavaa