Kolme vuotta sitten Helsingin ja Turun keikkansa loppuunmyynyt stand up -koomikko saapuu jälleen Suomeen

Dylan Moran saapuu Suomeen.

17.12.2018

Irlantilainen stand up -koomikko Dylan Moran aloittaa uunituoreen Dr Cosmos -nimisen kiertueen, joka vie hänet aluksi 42 saliin Briteissä.

Kansainvälisiin esityksiin Moran keskittyy vuoden 2019 aikana. Moran esittelee jälleen uniikkia näkökulmaansa rakkaudesta, politiikasta, kurjuudesta ja arjen jokapäiväisestä hullunkurisuudesta, mitkä hän välittää katsojalle sellaisella runollisella hurmiolla kuin vain yksi sukupolvensa hienoimmista koomikoista voi.

Morania on kutsuttu stand upin Oscar Wildeksi ja hänen kuuluisa lakoninen, älykäs ja pähkähullun lyyrinen tyylinsä lupaa, että ilta on kuin ohittamaton matka tulkitsemaan maailmaa, kliseitä väistellen ja kaikkinaisia typeryyksiä ja arjen latteuksia viiltäen.

Dylan Moran on koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja, josta tuli vuonna 1996 nuorin Edinburgh Festival Fringe -tapahtuman himoitun pääpalkinnon Perrier Awardin voittaja. Moran on toiminut käsikirjoittajana ja tähtenä Suomessakin nähdyssä Kirjava joukko -tv-sarjassa, joka on voittanut kaksi BAFTA-palkintoa. Lisäksi hänet on nähty valkokankaalla, mm. elokuvissa Notting Hill, Calvary, Shaun of the Dead sekä Run Fatboy Run.

Hänen edellinen kiertueensa Off the Hook esitettiin 149 kertaa eri puolilla maailmaa, joukossa loppuunmyydyt salit Helsingissä ja Turussa vuonna 2015.

Lisää luettavaa