Konfettitykki räjäytti sisältönsä metallibasistin nyyteille – Soitti keikan loppuun revenneellä, greipin kokoiseksi turvonneella kiveksellä

Nyt sattuu jo lukiessa.

03.12.2014

Hollantilainen, sinfonista metallia esittävä Delain soitti keikan Birminghamissa Englannissa viime viikolla. Delainilla on tapana pamautella konfettitykillä paperisilppua yleisön joukkoon. Birminghamissa kaikki ei mennyt kuitenkaan ihan putkeen. Lavalla oli normaalista poiketen kuusi soittajaa viiden sijaan, ja yhtyeen basistin Otto Schimmelpenninckin pahaksi onneksi hän oli väärässä paikassa väärään aikaan. Konfettitykki pamautti sisältönsä miehen kiveksille.

Vaikka kipu oli miehen mukaan valtava, soitti hän silti keikan loppuun. Keikan jälkeen mies huomasi takahuoneessa, miten toinen hänen nyyteistään oli turvonnut greipin kokoiseksi. Mies kiidätettiin samalta seisomalta sairaalaan, missä kiveksestä poistettiin 500 millilitraa verta. Kives oli myös revennyt, ja se jouduttiin tikkaamaan takaisin kasaan.

Yhtyeen Facebook-sivuilla basisti kertoo, miten kiveksen pitäisi olla jatkossa täysin kunnossa. Hänen pitää kuitenkin odotella kuutisen viikkoa ennen kuin saa varmuuden siitä, että lapsentekovarasto on vielä täysin toimintakykyinen.

Voimia, veliseni, voimia.

Lisää luettavaa