Konkurssiin haettu tapahtumajärjestäjä kiistää tiedot konkurssiin hakemisesta

Verottaja on jättänyt konkurssihakemuksen, mutta yhtiötä ei ole haettu konkurssiin.

15.02.2019

Uutisoimme eilen IS:n tietojen pohjalta, että konsertti- ja tapahtumajärjestäjä Live Entertainment Finland Oy (tunnetaan myös nimellä Eastway Live) on haettu konkurssiin. Juuri saamamme tiedotteen mukaan yhtiö kiistää tiedot konkurssiin hakemisesta.

Tiedotteessa lukee:

”Konsertti- ja festivaalijärjestäjä Live Entertainment Finland Oy kiistää julkisuudessa olleet tiedot siitä, että yhtiö olisi haettu konkurssiin. Sen sijaan verottaja on jättänyt Live Entertainment Finland Oy:stä konkurssihakemuksen. Kyseessä on vasta hakemus, joten yhtiötä ei siis ole haettu konkurssiin.”

Verottajalla on hakemuksen mukaan saatavia yli 660 000 euron edestä.

Lisäksi tiedotteessa kerrotaan, että Live Entertainment Finland Oy valmistelee parhaillaan yrityssaneeraushakemusta, joka pysäyttää mahdollisen konkurssiin hakemuksen. Tiedotteen mukaan yrityssaneeraushakemuksella on tämän hetkisen tiedon mukaan suurimpien velkojien tuki.

”Live Entertainment Finland Oy:n toiminta jatkuu normaalisti. Yhtiö keskittyy kaikkien jo julkistettujen tapahtumiensa toteuttamiseen, ja kaikki myynnissä olevat tapahtumat järjestetään suunnitellusti.Lisäksi yhtiöllä on kaavailuja useiden vielä julkaisemattomien konserttien ja festivaalien osalta”, tiedote summaa.

Lisää luettavaa