Korjaamo vaihtoi omistajaa – ”Kehitämme kokonaisuudesta kaupungin mielenkiintoisinta kohtaamispaikkaa”

Helsingin Töölössä sijaitsevan Kulttuuritehdas Korjaamon uudet omistajat ovat Livson Group, Jaajo Linnonmaa, Antti Luusuaniemi, Wille Niinistö ja Kim Heiniö.

08.10.2020

Töölössä toimiva keikkapaikka ja kulttuurikeskittymä Korjaamo on vaihtanut omistajaa.

Uutena pääomistajana on markkinointi-, tapahtuma-, lisensiointi- ja matkailualan kotimainen perheyhtiö Livson Group, jonka tunnetuimpiin konserniyrityksiin lukeutuvat muiden muassa Muumimaailma Oy ja markkinointitoimisto Lataamo Group. Muut neljä omistajatahoa ovat elokuva- ja televisioalan ammattilainen sekä Red Carpet -festivaalikokonaisuuden perustaja ja taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi, sarjayrittäjä ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa, Lataamo Groupin luova johtaja ja monialayrittäjä Wille Niinistö sekä Helsingin ravintolakulttuurin innovatiivinen kehittäjä ja pitkän linjan yrittäjä Kim Heiniö.

”Olen iloinen, että Korjaamo saa nyt uudet osaavat omistajat ja sen toimintaa kaupunkikulttuurin keskuksena kehitetään ammattimaisissa käsissä. Tämä oli hyvä hetki luopua Korjaamosta, sillä itse keskitymme Allas-merikylpylöiden kansainvälistämiseen. Olen kiitollinen värikkäistä vuosistamme henkilöstölle, taiteilijoille, kaupunkilaisille ja Helsingin kaupungille”, toteaa ex-omistaja Raoul Grünstein.

Uudet omistajat kertovat tiedostavansa tapahtuma- ja ravintolaliiketoimintaan sijoittamisen keskellä koronakriisiä olevan ”hullua”. He päättivät kuitenkin tarttua mahdollisuuteen lähteä kehittämään Korjaamo-kokonaisuudesta Helsingin upeinta kohtaamispaikkaa monimuotoiselle kaupunkikulttuurille.

”Korjaamossa yhdistyy kaikki se, mihin me ryhmänä suhtaudumme intohimolla: on yhteisöllisyyttä, laadukasta ravintolaliiketoimintaa, monikulttuurisuutta, leffojen maailmaa, tapahtumallisuutta sekä keikka- ja klubitoimintoja. Ja kaiken rinnalla syvä osaaminen yritysyhteistyökonsepteista ja luovasta kaupallistamisesta”, Wille Niinistö sanoo.

Tiedotteen mukaan kaikkia Korjaamon toimintoja tullaan kehittämään ja osittain uudistamaan omistajanvaihdoksen myötä. Muutoksista kerrotaan tarkemmin loppuvuoden 2020 aikana.

”Kehitämme Korjaamo-kokonaisuudesta kaikilta toiminnoiltaan kaupungin mielenkiintoisinta ja palveluiltaan poikkeuksellisen laadukasta kohtaamispaikkaa niin kaupunkilaisille, kulttuuritoimijoille kuin yritysasiakkaillekin”, visioi hankkeesta vastaava Livson Groupin toimitusjohtaja Tim Livson.

Lisää luettavaa