Koskinen ja Lehtisalo jälleen tuotteliaina: kuuntele uusi Arkhamin kirjasto -biisi

No nyt on kovaa kamaa tulossa! Samae Koskisen ja Jussi Lehtisalon yhteisprojekti Arkhamin Kirjasto julkaisee uuden seiskatuumaisen ensi kuussa. Ensimmäinen maistiainen levyltä on jo kuunneltavissa.

Kuva: Arkhamin Kirjasto / Facebook

Hetki sitten Hyvä päivä -sooloalbuminsa julkaisseen Samae Koskisen ääni taittuu valoisan popin lisäksi synkeämpään menoon. Koskisen ja Circlestä tutun Jussi Lehtisalon metalliprojekti Arkhamin Kirjasto julkaisi viime vuonna esikoislevynsä Torches Ablaze.

H.P. Lovecraftin teoksiin ilmeisen mieltyneen kaksikon yhteistyö ei jäänyt siihen, ja hyvä niin. Arkhamin Kirjaston Facebook-sivut tietävät kertoa, että ensi kuussa markkinoille pärähtää uusi Undead Priest of Holy Trinity of Death -seiska.

”Ep esittelee musiikillisesti suoraviivaisinta Arkhamin Kirjastoa, jota tähän mennessä on nähty, ja bändi kuulostaa likaisemmalta kuin koskaan”, SoundCloudissa luonnehtitaan tulevaa julkaisua. Lupailevat myös, että uuden albumin ”perustuksia ollaan parhaillaan rakentamassa”.

Kuten asiaan kuuluu, on julkaisulta jo irrotettu ensimmäinen kappale verkkokuunteluun. Ota se ihmeessä haltuun tuosta alta, hyvältä nimittäin kuulostaa.