Kosmiset Liskot tulee ja lähettää terveisiä Näsinneulan alta – haastattelussa terraarion esittelevä rap-poppoo

Tampereelta tulee.

Johannes Latva

Suomen räppi-ilmastoon matelee uudet tulokkaat, kun Jahdille levyttävä Kosmiset Liskot julkaisee ensimmäisen sinkkunsa.

Terraario-kappale antaa lupauksen siitä, että liskoilua riittää. Rumballe yhtye kertoo mistä kaikki sai alkunsa ja mistä on kyse. Katso uusi video jutun alta.

Lähdetään alkutekijöistä liikenteeseen, mikä kumma on Kosmiset Liskot?

”Kosmiset Liskot on Cosmic Lizard Squad breikki-crewin räppäävä lohko. Kosmisiin Liskoihin kuuluvat MC:t CaliLeo, Kaartis ja Lil’E.”

”Cosmic Lizard Squad breikki-crew perustettiin vuonna 2009, kun b-boy Jimin (Sticky Ruckus Crew) oppilaat alkoivat reenaamaan yhdessä. Alkoi armoton rääkki Nääshallin syövereissä ja Pispalan portailla, jonka seurauksena ryhmä saavutti useamman nuorten Suomen mestaruuden.”

”Ryhmä jatkoi tanssimista tapahtumissa ympäri Suomen ja teki keikkoja. Tällä välin Kaartis aktivoitui sooloartistina ja Lil’E alkoi myös räppäämään MdB-nimisessä yhtyeessä. CaliLeo räppäsi tahollaan ja harrasti freestyleä.”

”Hiljalleen räppi tuli myös osaksi CLS-tanssikeikkoja, jolloin kolmikko päätti yhdistää voimansa myös musiikillisesti. Enter the terraario.”

Liskoteema?
”Pysyy liskoteema jatkossakin! Ei me voida meidän DNA:lle mitään. Terraariolla me avattiin peli ja purkillinen intergalaktista turpaanvetoo. Tuleva materiaali on yhtä linjassa ku Näsinneula.”

Miten Kosmiset Liskot jatkaa tästä eteenpäin?
”Siipiä mennään varmaan viikonloppuna syömään. CLS-crewin johtohahmo b-boy Opal varmaan kuumottelee meitä Break SM Crew-skaboihin mukaan. Lisää musaa on tuloillaan!”

Ohjaus: Johannes Latva