Kotimainen loistava metallibändi läpimurron kynnyksellä – listoille nousi myös Vuokatin hevostalliäänitykset 1993

Fyysisellä albumilistalla tapahtuu. Ja muuallakin.

13.11.2023

Ibe nousi viikon 45 viralliseksi listaykköseksi juuri julkaistulla Räppäri-albumillaan. Lauri Haav nousi sijalle kaksi albumillaan Aino, Behm pysyi sijalla kolme Merkittävät erot -albumillaan ja Cledoksen Euro musik löytyy sijalta neljä. Vitosena on Kuumaa.

Hugon Taulut (feat. Costi) pysyttelee sinkkulistan kärjessä. Uutuutena listalle nousee Etta uutuusbiisillään Demoneista ystävii, joka nousi sijalle kaksi. Toiseksi korkein uutuus sinkkulistalla on sijalla neljä, kun sinne nousee Ibe kappaleella Mä en voi hävii.

Fyysisen albumilistan kärjessä on Behm. Taylor Swiftin 1989 (Taylor’s Version) [Deluxe] on sijalla kaksi. Korkein uutuus fyysisellä albumilistalla on sijalla neljä, kun sinne nousee Stoned Statues uutuusalbumillaan Guardian. ”Normaalilla” albumilistalla levy nousi sielläkin sijalle 20. Hyvä!

Viidentenä fyysisellä albumilistalla on Tommi Liimatta Organisationin Tea tales – Vuokatin hevostalliäänitykset 1993. Levy pitää sisällään mitä lupaa, sillä Absoluuttinen Nollapiste -yhtyeestä tunnettu Tommi Liimatta äänitti sen vuonna 1993 Vuokatin hevostallissa serkkujensa kera. Nyt kasetista on tehty 200 kappaleen uusintapainos.

Enemmän listasijoituksia täältä.

Lisää luettavaa