Kotimainen rock-poppoo Rödsögården sai toisella albumillaan sopimuksen rapakon takaa

27.09.2014

Rödsögårdenin julkaisi myös uuden, rokkaavan singlen ja lyriikkavideon.

Teksti: Tuukka Hämäläinen, kuva: Rödsögården.

Vuonna 2009 debyyttilevynsä julkaissut Rödsögården nappasi toisella albumillaan levityssopimuksen Yhdysvalloista. Vuonna 2015 ilmestyvä toinen albumi innosti nimittäin jenkkiläisen Spectra Music Groupin kiinnittämään yhtyeen talliinsa. Tämä merkitsee sitä, että levy saapuu markkinoille ainakin Yhdysvalloissa ja Keski-Euroopassa, sekä mahdollisesti myös Isossa-Britanniassa.

”On tämä todella hieno asia. Yhtyeen pitkäaikainen tavoite ulkomaille pääsystä toteutuu vihdoinkin ja vielä suoraan Yhdysvaltoihin, joka ei ole koskaan ollut se helpoin markkina suomalaisille rockbändeille.  Tämä on toki vasta alkua mutta unelmamme on taas yhden askeleen lähempänä toteutumista,” kommentoi laulaja-kitaristi Tony Fredlund.

Yhtyeen Los Angelesissa äänitetyltä kakkoslevyltä julkaistiin eilen myös tuore singe I Wanna Run, jonka voi nauttia uunituoreen lyriikkavideon muodossa alta. Ja ei mikään ihme, jos mahtipontisesta rock-pläjäyksestä tulee The Killers mieleen, sillä levyn ovat ovat äänittäneet Charlie Midnightja Mark Needham, joista jälkimmäinen on työskennellyt juurikin The Killersin (sekä Green Dayn) kanssa.

Onnea Rödsögårdenille Amerikan valloitukseen! Jäämme odottamaan yhtyeen tulevaa albumia, joka ilmestyy Suomessa jo alkuvuodesta.

Lisää luettavaa