Kotimaisen metallin superbändi nousi listaykköseksi – myös suomalaista progemetallia tarjolla listoilla!

Metalli myy.

20.05.2024

Kuumaa pitää kaksoisjohtonsa albumilistalla viikolla 20. Ykkösenä on Pisara meressä, ja kakkosen on Hyvikset ja pahikset. Kolmosena albumilistalla on Ibe.

JVG:n kappale Rallikansa pysyttelee sinkkulistan ykkösenä. Kakkossijalle on noussut Hollannin kohutun viisuedustajan Joostin biisi Europa, neljännelle sijalle Baby Lasagnan kappale Rim Tim Tagi Dim ja viidenneltä sijalta puolestaan löytyy Euroviisuvoittajan Nemon kappale The Code. Välissä kolmosena on Mirellan Timanttei.

Fyysisen albumilistan kärkeen nousee kotimainen metalliyhtye Crownshift albumillaan Crownshift. Toisena uutuutena listalla on niin ikään kotimaisen Wheelin progemetalialbumi Charismatic Leaders, joka on sijalla kaksi. Kolmosena on Dua Lipa.

Crownshiftin muodostavat laulaja Tommy Tuovinen, kitaristi Daniel Freyberg, basisti Jukka Koskinen ja rumpali Heikki Saari. Metallimaailman seuraajille nimet ovat luultavasti tuttuja, sillä kaveruksilta löytyy bändirepertuaarista yhtyeitä kuten Nightwish, MyGrain, Children of Bodom, Bodom After Midnight, Wintersun, Finntroll ja Oceanhoarse. Ei paha!

Lisää listasijoituksia täältä.

Lisää luettavaa