Kotiteollisuus listaykköseksi

Pyhimys, Mkdmsk, Maustetytöt ja Cledos saivat pyöreitä listaviikkoja täyteen.

24.05.2021

Kotiteollisuus-yhtyeen 17. albumi Jumalattomat debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Se on Kotiteollisuuden kahdeksas albumi, joka on noussut listan ensimmäiselle sijalle.

Viimeiset kolme viikkoa listaykkösenä ollut Kaija Koon Taipumaton tipahtaa kolmanneksi. Behmin Draaman kaari viehättää jatkaa toisella sijalla.

Kotiteollisuuden jälkeen seuraava uutuusalbumi on neljäntenä oleva J. Colen The Off-Season. Muut viikon uutuudet ovat The Black Keysin Delta Dream (6. sija) ja St. Vincentin Daddy’s Home (45.).

Pyöreitä listaviikkoa tuli täyteen usealle levylle. Cledosin Ceissi (17.) on ollut listalla 40 viikkoa. 60 viikkoa listalla ovat olleet Dua Lipan Future Nostalgia (7.), The Weekndin After Hours (10.) ja Maustetytöt-yhtyeen Kaikki tiet vievät Peltolaan (46.). Edesmenneen Mkdmsk:n albumille (16.) listaviikkoja on kertynyt jo 80. Pyhimyksen Tapa poika (50.) palasi listalle nappaamaan 120:n viikon.

Singlelistan ykköseksi palaa Lil Nas X kappaleellaan Montero (Call Me By Your Name). Viime viikolla ykkösenä debytoinut Sanni tipahtaa Pettäjä-sinkullaan toiselle sijalle. Doja Catin ja Szan Kiss Me More jatkaa nousuaan, tällä viikolla sijoitus jo kolmas.

Sinkkulistan uutuuskappaleet ovat Costeen ja Bizin Ne voi liittyy (16.) ja Pyhimyksen ja Eino Grönin Hyvät hautajaiset (19.).

Lisää luettavaa