Kryptinen Heineken Open Source Stage -vinkki: äänestä JPTH JNE Flow’hun!

23.05.2013

Tämänkertainen Heineken Open Source Stage -vinkkaus muodostuu kirjainyhdistelmästä. Kirjaimet JPTH JNE paljastuvat lyhenteeksi, jonka taakse kätkeytyy orkesteri nimeltä Juha Pekka Tapani Heikkinen ja niin edelleen.

Kuva: Saara Autere

Tuttuun tapaan vuorossa on jälleen Heineken Open Source Stage -vinkki. Tällä kertaa valitsimme äänestyksen ehdotusten joukosta bändin, jolla on astetta mysteerisempi nimi: JPTH JNE. Lähempi tarkastelu osoittaa yhdistelmän varsin loogiseksi, sillä se on lyhenne sanoista Juha Pekka Tapani Heikkinen ja niin edelleen.

Ytimekkäämmän kirjoitusasun omaksunut helsinkiläistrio koostuu jo yhtyeen nimessä esiintyvän laulaja-kitaristin Juha Pekka Tapani Heikkisen lisäksi Hiili Kolehmaisesta ja Timjam ”Ikiliikkuja” Uddströmistä. Kolehmainen paukuttaa bändissä perkussioita sekä laatikkomaista cajonia, Uddströmin instrumenttina ovat puolestaan esimerkiksi basso ja koskettimet.

Yhtyeen soundissa on vaikutteita niin folkista, popista kuin rehellisestä rockistakin. Kolmikolta on ilmestynyt Väkevää tahnaa -levy, jonka KreBaamaan-biisistä julkaistiin huhtikuussa video. Mun on pakko päästä krebaamaan, Heikkinen laulaa ja houkuttelee kuulijan tanssijalkaa vipattamaan.

Äänestyksen säännöt lienevät jo kaikille tuttuja, mutta kerrataanpa ne vielä: voit osallistua Heinekenin Facebook-sivuilla tykättyäsi sivusta. Sen jälkeen pääset äänestämään jo ehdotettuja artisteja tai lisäämään oman kotimaisen artistiehdotuksesi. Tykätyimmät ehdotukset toteutuvat luultavimmin. Äänestäjätkään eivät jää tyhjin käsin vaan voivat voittaa palkintoja.

Suosituksia julkaistaan kerran pari viikossa Rumban ja Heinekenin yhteistyönä.

Lisää luettavaa