Kube perusti oman levy-yhtiön ja kertoo, mikä on hänen ”status tässä geimissä”

Wussup-single pihalla videon kanssa.

Eerika Leinonen

Kube on perustanut oman levymerkin Killah Records. Lafkan ensimmäinen julkaisu on tänään ilmestynyt Kuben single Wussup.

”Sainasin Universalille ja perustin oman labelin yhteistyössä Universalin kanssa. Oma labeli on ollut jo kauan mun tavoitteena ja musta tuntuu siltä, että oon hyvässä asemassa julkaisemaan oman musiikin lisäksi musiikkia myös muilta artisteilta. Tällä hetkellä musiikki Suomessa voi hyvin, mut mä haluun tuoda esiin oman näkemyksen ja sainata artisteja jotka tuo geimiin uusia soundeja ja persoonallisuutta”, Kube kommentoi.

Sen lisäksi, että Wussup on Killahin ensimmäinen julkaisu, se on ensimmäinen single Kuben syksyllä ilmestyvältä albumilta. Kube on tuottanut itse biisin.

”Biisin kelana oli kirjottaa siitä mihin oon päässyt ja mikä on mun ns. status tässä geimissä. Halusin tuotannollisesti tuoda esiin tietynlaista rytmiä mitä ei ole hetkeen käytetty rap-biiseissä. Koetan aina tehdä jotain edellisistä poikkeavaa, mutta toisinaan on kiva palata tiettyihin vanhoihin tyyleihin.”

Katso alta Jaakko Jokelan ohjaama musavideo, jossa muun muassa pannaan puhelinkoppi eläkkeelle.