Kuinka kaksi kappaletta sopeutuvat yhdeksi videoksi? – Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tiivistivät paluukappaleet yhteen pakettiin

Sehän sopii passelisti.

Youtube

Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekivät paluun ainakin tämän vuoden ajaksi ja molemmat julkaisivat tahoillaan uudet kappaleet. Kapasiteettiyksikön kappale on nimeltään Bella Zau ja Fintelligensin taas Kivijalka ja sillä vierailee ruotsalainen Petter.

Räppiryhmien paluu tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että bändit vetävät yhteiskeikkoja tänä vuonna. Niistä ensimmäinen nähdään itseasiassa jo tänä viikonloppuna Lahden Summer Upissa (13.-14.7.) Kaksi seuraavaa nähdään Pipefestissa (27.7.) ja Blockfestissa (17.-18.8.) ja yksi vielä Rähinä Livessä 5.12.

Kapasiteettiyksikön ison paluuhaastattelun voit lukea täältä.

Sitten siihen videoon. Kuten otsikossa roikkuu, video on koostettu kahdesta kappaleesta. Video avataan Kivijalka-kappaleella, mutta ilman Petterin osuutta ja tämän jälkeen siirrytään niin ikään hieman pätkittyyn Bella Zauhun.

Videon värimäärittely miellyttää silmää ja yhtyeiden olemukset on saatu hyvin naulittua pakettiin. Sekä värimäärittelyistä, että ohjauksista vastaa molemmissa videoissa MVP74.

Katso video alta.