Kulttisarja sai jatkoa Draken ansiosta – soundtrack pursuaa brittiräpin kuumimpia nimiä

Drake piti näkemästään ja järjesti sille jatkoa.

15.09.2019

Maailman striimatuin räppäri Drake on Top Boy -sarjan fani. Top Boyn ensimmäinen kausi julkaistiin 2011 ja toinen kausi 2013. Kummatkin kaudet sisälsivät vain neljä jaksoa. Sarja kuitenkin keskeytettiin ja jatkoa ei vaikuttanut olevan luvassa.

Sarja on nauttinut kulttimainetta sen tunnistettavan ja aidon tyylin ansiosta. Toisaalta asiaan on voinut vaikuttaa myös sen vahva sukellus katuelämään, sekä se että toista pääosaa Sullya näytteli arvostettu brittiräppäri Kano ja toista eli Dushanea taas So Solid Crewin jäsen Ashley D.

Drake päätti kovana fanina tehdä sarjan etenemiselle jotain. Pian hän löysi itsensä Netflixin konttorista puhumassa sarjan jatkosta. Tämä tapahtui vuonna 2017.

Pian uutisoitiin siitä, että Top Boy saa jatkoa, Drake toimii sen tuottajana. Nyt jatko on toteutunut ja uusi kausi on katsottavissa Netflixistä. Osa tutuista näyttelijöistä on läsnä. Sarja on tehty siten, että kahden ensimmäisen kauden katsominen on kannattavaa, mutta ei pakollista. Lisää räppäreitä on päätynyt mukaan sarjaan, kun Suomeen saapuva Dave näyttelee huumemyyjää.

Pelkkä uusi kausi ei riitä, vaan tottakai julkaisua varten on laadittu todella tuhti soundtrack. Mitään vanhoja hittejä tällä ei kuulla, vaan aivan uunituoreita biisejä, yhden poikkeuksen lisäksi. Räppärien joukosta löytyy kuumia nimiä kuten sarjassa itse näyttelevä Dave, Fredo, AJ Tracey, Giggs, Avelino ja Youngs Teflon. Tietysti myös Drakelta kuullaan yksi kappale, Behind Barz -freestyle, josta kerroimme jo aikoinaan täällä.

Top Boy (A Selection of Music Inspired by the Series) -soundtrack löytyy suoratoistopalveluista. Katso Top Boyn trailer alta. Sekä Instagram-postaus Draken Netflix-kokouksesta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

august 2017 // @topboynetflix now streaming

Henkilön Rajiv Nathwani (@rajivnathwani) jakama julkaisu

Lisää luettavaa