Kumpi on kovempi, Lennon vai McCartney? – Ikuisuuskysymyksen ratkaisevat 550 muusikkoa, näyttelijää ja koomikkoa

The Sacred Goose dokumentissa järjetön määrä julkkiksia valitsee suosikkinsa Lennon & McCartney -kaksikosta.

The Beatles -faneilla on yleensä suosikkinsa yhtyeen jäsenistä. Ja vaikka mystiikkaan taipuvaisella George Harrisonilla ja sympaattisella Ringo Starrilla on toki ystävänsä, voidaan melko turvallisesti todeta, että suurimman osan suosikki-beatle on joko John Lennon tai Paul McCartney.

Mutta kummasta pidetään enemmän? Tähän pyrkii vastaamaan The Sacred Goosen tuottama puolituntinen dokumentti, joka on ollut työn alla peräti kymmenen vuotta. Vuosien varrella lafka on haastatellut tolkutonta määrää näyttelijöitä, muusikoita, koomikoita ja muita julkimoita, ja joka haastattelussa on kysytty yksi yhteinen kysymys: Lennon vai McCartney?

Alta voit katsoa koko dokumentin ja sen sisältämät 550 vastausta. Kaikkien vastaajien luetteleminen tässä olisi täysin järjetöntä, joten todettakoon, että mukana ovat muun muassa tulevan Star Wars -leffan ohjaaja J. J. Abrams, Breaking Bad -sarjan toista pääosaa näytellyt Aaron Paul, sekä liuta muusikoita Lady Gagasta aina Rob Zombieen.

Yläkuvassa kaksikko (sekä Harrison) legendaarisen tuottajansa George Martinin seurassa vuonna 1966. Lopputulokset löytyvät dokumentin lopputeksteistä, mutta voit katsoa ne myös videon alta (maalaamalla valkoisen tekstin). Dokumentista uutisoi NME

Dokumentin tulokset (maalaa teksti):

John Lennon – 282

Paul McCartney – 196

Ei vastausta – 50

George Harrison – 15

Ringo Starr – 4

…sekä liuta humoristisia vastauksia, jotka kuulet ja näet vain videolta.

 

Lisää luettavaa