”Kun olin riisunut Robinin kireät pillifarkut pois hänen jalastaan, oli Nikke Ankaran housujen vuoro lähteä” – fanien kirjoittama pornofiktio nostaa jälleen päätään

Iltalukemista jutun linkistä kaikille seikkailunhaluisille.

Hannu Sormunen

”Se oli Robin! Hän oli lyönnyt Ankaralta tajun kankaalle ja nyt hän makasi elottomona maassa. “Sä et voi lähteä ton matkaan!” Robin huusi minulle. “Kukaan ei oo ikinä saannu mun munaa niin kovaks kun sä!” Hän jatkoi. “‘Mut sulla on liian pieni..” Sanoin hänelle. “Voimme tehdä sen pimeässä. Ja minulla on mukama 30senttinem dildo hotellillani” hän totesi ehdottelevasti. Vilkaisin maassa makaavaa Ankaraa ja kohautin olkiani. Ainakin saisin jotakin tänään. Ja voisin paijata hänen vatsalihaksiakin.”

Fanifiktio sai alkunsa 1960 -luvulla Star Trek -sarjan suosion myötä. Tuolloin sarjan fanit päättivät kirjoittaa tarinoita, joissa kapteeni Kirk sekä Mr. Spock seikkailivat mitä erilaisimmissa eroottiseksi yltyvissä tilanteissa. Nämä kyseiset tilanteet johtivatkin sitten yleensä herkkään – tai vähemmän herkkään, riippuen ihan kirjoittajan ronskiudesta – seksiin kaksikon välillä.

Etenkin scifisarjojen ystävät ovat tulleet tunnetuksi fanifiktion kuluttajina. Muusikot ovat luonnollisesti suosittuja juttuaiheita, ja poikabändien jäsenten väliset petipuuhat kiinnostavat niin fanifiktion kirjoittajia kuin lukijoitakin. Myös jättimäiseen suosioon nousseet Fifty Shades of Grey -kirjat pohjautuivat alkujaan Twilight-elokuvista tehtyyn fanifiktioon.

”Havahduin ajatuksistani ja huomasin, että nyt ankara makasi päälläni kourien pieniä herkkiä tissejäni isoilla ronskeilla käsillään samalla kun Robin seisoi vieressä katsellen ja samalla liikutellessaan kättään hitaasti edestakaisin munaansa pitkin. Ankaralla ei edes seisonut vielä kokonaan. Säälittävää, juuri hänen munaansa olisin halunnutkin kokeilla. Vedin itseni pois Ankaran alta ja menin puolestani hänen päälleen istumaan haarat auki. Nyt olisi hänen aika kokeilla millaista kyytiä voisin antaa hänelle, vaikkei hän ees tiedä mun nimee!”

On huomioitava, ettei fanifiktio aina ole seksuaalista. Useimmiten kuitenkin on, ja netistä löytyy tuhansia ja taas tuhansia fanifiktiosivuja, joissa kirjoitetaan niin oikeiden ihmisten kuin vaikkapa televisiosarjojen hahmojen välisestä rakkaudesta.

Ylhäältä löytyvät esimerkit ovat Tumblr-sivulta, jolle joku Robin-fani on kirjoittanut fanifiktiota hänen, Robinin sekä Nikke Ankaran kolmen kimpasta. Koska miksipä ei.

Blogia pääset lukemaan täältä. Varoituksen sanana kerrottakoon, että esimerkit ovat sitten kilteimmästä päästä. Tarinassa eritteet lentävätkin sitten ihan kunnolla kera yksityiskohtaisen kerronnan.