Kuuntele Death Hawksin tuleva levy ennakkoon!

Proge, disko, aor, pop ja psykedelia kättelevät.

Sami Sänpäkkilä

Death Hawksin edellisestä albumista Sun Future Moon on ehtinyt vierähtää neljä vuotta. Perjantaina 7. kesäkuuta Teemu Markkulan luotsaama yhtye palaa julkaisukantaan albumillaan Psychic Harmony.

Tulevalta albumilta on lohkaistu peräti neljä singleä: Scent of Life, Re-Run, A Room with a View ja Whisper. Niiden perusteella on viimeistään käynyt selväksi, että Death Hawks on laajentanut palettiaan sekä pastellinsävyjen että neonvärien suuntaan; on poptunnelmia menneiltä vuosikymmeniltä, löytyy progea aikuiseen makuun ja mennään jopa diskoteekin lattialle.

Bändin neljännellä albumilla vierailevat soul-kuningatar Nicole Willis, päivystävä jouhikkoartisti Pekko Käppi ja jazz-suuruus Jukka Eskola.

”Olemme aina etsineet ennenkuulumattomia ja yllättäviäkin musiikillisia tapoja ilmaista itseämme. Sävellystyötä voisi melkein kutsua kemialliseksi reaktioksi, jossa eri elementtien yhdistäminen voi johtaa vaikka räjähdykseen tai euforiaan. Inspiraatio on erittäin addiktoiva tila”, Markkula kommentoi.

Kyllä, se on tismalleen näin! Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse lukea enempää levyn sisällöstä, sen kun painat alta play-nappulaa. Rumballa on nimittäin ilo ja kunnia tarjota Death Hawksin Psychic Harmony ennakkosoittoon. Se on siinä: