Kuusivuotias poika pettyi The Weekndin keikan peruuntumisesta – poptähti lennätti pienen superfaninsa katsomaan seuraavaa konserttiaan

Maailman suosituimpiin artisteihin kuuluva The Weeknd vaikuttaisi olevan myös aivan mahtava tyyppi.

The Weekndin eli Abel Tesfayen After Hours til Dawn -kiertueen piti alkaa viime viikon perjantaina Kanadan Torontosta. Keikka peruuntui aivan viime hetkellä Kanadan suurimman televiestintäyhtiön Rogersin maanlaajuisen sähkökatkoksen vuoksi.

Pian peruuntumisen jälkeen Twitterissä alkoi levitä kuva keikkapaikan ulkopuolella itkevästä pikkupojasta, joka oli pukeutunut samanlaiseen asuun kuin The Weeknd hittibiisinsä Blinding Lightsin musiikkivideolla.

Kuva lapsesta ja häntä lohduttavasta isästä päätyi lopulta myös itse artistin eteen. The Weeknd jakoi kuvan omalla Twitter-tilillään ja pyysi apua pojan etsimiseen.

Artistin tiimi sai pian yhteyden Phoenix Prince -nimiseen poikaan ja hänen isäänsä. Poppari lennätti molemmat Yhdysvaltain Philadelphiaan kiertueen uudelle aloituskeikalle, joka oli tämän viikon torstaina. Isä ja poika pääsivät myös tapaamaan tähteä.

Phoenixin isä jakoi tapaamisesta kuvia Instagram-tilillään ja kirjoitti kaksikon olevan ikuisesti kiitollisia tapahtuneesta.

”Olemme enemmän kuin kiitollisia Abelille ja hänen upealle tiimilleen heidän ystävällisyydestään, vieraanvaraisuudestaan, anteliaisuudestaan ja siitä, että he viettivät päivän Phoenixin ja minun kanssa. Hän tulee vaalimaan tätä kokemusta ikuisesti. Kiitos miljoonasti”, isä kirjoittaa.

Katso mieltä lämmittävät kuvat tapaamisesta alta.

Lisää luettavaa