Kylie Jenner ja Travis Scott muuttavat hulppeaan kartanoon – aina perheen perustamisesta haaveillut Jenner kertoo, miksei ehkä haluakaan naimisiin

Stormi vanhempineen on muuttamassa varsin huikeaan asuntoon.

Rap-artisti Travis Scott sekä mediapersoona ja yrittäjä Kylie Jenner ovat ostaneet noin 900 neliömetrin kokoisen kartanon Beverly Hillsin Post Officen naapurustosta Los Angelesista. Se sisältää muun muassa 7 makuu- ja 10 kylpyhuonetta näkymillä sekä kaupunkiin sekä merelle. Näiden lisäksi talosta löytyy myös esimerkiksi kuntosali, kotiteatteri sekä viinihuone.

Asunto maksoi 13,45 miljoonaa dollaria eli noin 11,8 miljoonaa euroa. Pariskunnan ostama asunto on heidän ensimmäinen yhdessä ostamansa omaisuus.

Kylie Jennerin lähipiiriin kuuluva lähde kertoo Jennerin aina halunneen mennä naimisiin, perustaa perheen ja ostaa kodin nimenomaan nuorella iällä. Lähteen mukaan Jenner on rakastunut ja onnellinen ja arvelee tämän suostuvan Scottin kosintaan, jos se tulisi tapahtumaan. Asiat ovat kuitenkin lähteen mukaan monimutkaisempia nyt, kun Jenner on miljonääri bisnesnainen, ja sen vuoksi avioliitto Scottin kanssa voisi muuttua hyvin pian monimutkaiseksi.

Lähteen mukaan Jenner aikoo ottaa askeleen kerrallaan ja katsoa miten elämä yhteisessä kodissa lähtee sujumaan ennen sitoumuksia.

Kovin pitkään yhteiseloa ei ehdi tältä osalta kestää, sillä Travis Scottin Astroworld: Wish You Were Here -kiertue starttaa 8. marraskuuta Baltimoressa.

Lähteet: Rap-up & Hollywood Life