Kylie Jenner järjesti puolisolleen Travis Scottille hulppean syntymäpäiväyllätyksen

Travis Scott viettää syntymäpäivää huomenna 30.4.

29.04.2019

Kylie Jenner järjesti miehelleen Travis Scottille syntymäpäiväyllätyksen, jollaista ei ihan heti tule vastaan. Jenner nimittäin painatti läntisessä Hollywoodissa sijaitsevaan mainostauluun (engl. billboard) vieretysten kaksi kuvaa: toisen kuvan pariskunnan yhteisestä Stormi-tyttärestä ja toisen itsestään ja Stormista yhdessä. Mainostaulussa on myös kuvien lisäksi teksti: ”Happy Birthday Daddy, Love, Mommy & Stormi XO”. Kuvan mainostaulusta näet täältä.

Virallisesti Scottin syntymäpäivä on vasta huomenna 30.4., mutta mainostaulu on ollut nähtävissä jo perjantaista (26.4.) lähtien. Jennerin Instagramista päätellen, ovat he myös jo aloittaneet syntymäpäivän juhlinnan etukäteen (25.4.) Avengers-teemaisilla juhlilla.

Uutisoimme maaliskuussa, että pariskunnalla oli vaikeuksia, koska Jenner oli nähnyt Scottin puhelimessa ”epäilyttäviä viestejä”, joita naiset olivat Scottille lähettäneet. Tapauksen tultua julkisuuteen, Scott jätti keikkoja väliin kertoen syyksi sairastumisen. Todelliseksi syyksi epäiltiin kuitenkin viesteistä syntynyttä kohua.

Lähteiden mukaan pariskunnan tilanne näyttäisikin nyt parantuneen ja heidät nähtiin yhdessä tämän vuoden Coachellassa. Kyseinen festivaali on symbolisesti siinä mielessä merkittävä, että vuoden 2017 Coachellan tapahtumien johdosta arveluita pariskunnan seurustelusta alkoi aikanaan kiertää huhuja. Tuolloin pariskunta oli bongattu festivaalilla yhdessä käsi kädessä.

Kuvia Avengers-teemabileistä alla.

https://www.instagram.com/p/BwtLmnnHArw/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BwtMv6WnDqc/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Lisää luettavaa