Kylie Minogue saapuu Pori Jazziin – Sen kunniaksi 15 kuuminta Kylie-giffiä

Kylie Minogue konsertoi Pori Jazzissa 16. heinäkuuta. Tieto on otettu iloiten vastaan – onhan yli 25-vuotisen taiteilijauran tehnyt ja 46 vuoden ikään varttunut laulaja eräänlainen pop-piirien ikiaikainen kaukorakkauden kohde. Kysy vaikka Nick Cavelta, joka ajatteli Kylietä liki pakkomielteisesti kuuden vuoden ajan ennen kuin sai aikaiseksi hänelle sopivan kappaleen, Where the Wild Roses Grow’n.

Nyt Rumban päätoimittaja Teemu Fiilin demonstroi, miksi Kylie on niin kuuma. Fiilin valitsi henkilökohtaisesti 15 gif-animaatiota, jotka näyttävät Minoguen juuri sellaisena kuin häntä rakastamme: uljaana, seksikkäänä, vahvana ja häikäisevänä kaunottarena.

Pori Jazzin päiväkohtaiset liput maksavat toimituskuluineen alkaen 66,5 euroa, kun ostat lippusi S-Etukortilla 30.3. mennessä. Lippujen normaalihinta on toimituskuluineen alkaen 73,50 €. Myynnissä on myös kolmen päivän lippu, joka oikeuttaa pääsyyn kaikkiin Kirjurinluodon kolmeen pääkonserttiin. Lipun hinta on toimituskuluineen alkaen 178,50 €. Ennakkomyynnin hoitaa Lippupalvelu.