Lady Gaga pysäytti maailmankiertueensa ”ankaran kivun vuoksi”

Megatähdellä oli vielä kymmenen keikkapäivää tiedossa täällä Euroopassa.

03.02.2018

Lady Gaga on joutunut perumaan kaikki Joanne-maailmankiertueensa jäljellä olevat keikat, sillä hän kärsii niin pahoista kivuista, ettei pysty esiintymään. Muusikon oli tarkoitus vetää vielä kymmenen keikkaa Euroopassa.

”Viime yönä, lääkintätiiminsä vahvasta suosituksesta, Lady Gaga teki vaikean päätöksen keskeyttää kiertueensa välittömästi. Hän on äärimmäisen pahoillaan ja syvästi surullinen, ettei pysty esiintymään eurooppalaisille faneilleen, jotka ovat odottaneet tätä niin kärsivällisesti”, kertoo virallinen tiedote muusikon Twitter-tilillä.

Lady Gaga itse kirjoittaa samassa päivityksessä seuraavaa:

”Olen niin murtunut tästä, etten pysty edes sitä kuvailemaan. Tiedän vain, että jos en tee tätä, en seiso omien sanojeni enkä musiikkini viestin takana. Lupaan tulla takaisin kotikaupunkeihinne, mutta tällä hetkellä minun on pakko asettaa oma itseni ja hyvinvointini kaiken muun edelle.”

Tämä ei valitettavasti ole ensimmäinen kerta viimeisen vuoden aikana, kun Lady Gaga on joutunut keskeyttämään tai lykkäämään esiintymisiä terveysongelmiensa takia, joista päällimmäisenä ongelmana on ilmeisesti vaikeaa hermokipua aiheuttava fibromyalgia-sairaus.

Lisää luettavaa