Ladytronin tulevalta albumilta uusi single, Weezer coveroi The Carsia Cars 2 -elokuvaan

12. syyskuuta julkaistava uusi Ladytron-albumi avautuu pikkuhiljaa. Cars 2 saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 24. kesäkuuta ja Suomen elokuvateattereissa laatuanimaatiosta pääsee nauttimaan 12. elokuuta.

Kuva: Live Nation / Nettwerk

Liverpoolilainen elektropop-ryhmä Ladytron valmistautuu viidennen albuminsa julkaisuun. Levy kantaa nimeä Gravity the Seducer, ja se ilmestyy 12. syyskuuta.

Jo yhtyeen aiemmin tänä vuonna ilmestyneeltä kokoelmalevyltä löytyneen Ace of Hz:n sekä ensimmäisen varsinaisen singlejulkaisun White Elephantin jatkoksi on nyt kuunneltavissa uusi kappale Ambulances. Ja näytteiden perusteella hyvää olisi tulossa. Sietääkin, ainakin sen perusteella mitä yhtyeed edellisestä The Circuksen -keikasta on kerrottu. Yhtyeen kiinnostavuus on ollut hyvän aika laskussa, mutta tasokkaat uutuusbiisit nostavat osakkeita mukavasti.

Ladytron – Ambulances by nettwerkmusicgroup

Weezer on puolestaan viime aikoina keskittynyt muiden coveroimiseen. Kuukausi sitten yhtye versioi Radioheadin Paranoid Androidin puolivillaisin tuloksin ja nyt vuorossa on legendaarisen new wave -yhtye The Carsin You Might Think.

The Carsin keulakuva Ric Ocasek on tuottanut kaksi Weezerin kolmesta Weezer-nimisestä albumista, The Blue Albumina tunnetun klassisen debyyttialbumin sekä vuoden 2001 The Green Albumin. Nyt Rivers Cuomo ja kumppanit maksavat velkaansa takaisin coverin muodossa.

Ja mikäs sen sopivampi paikka The Cars -coverille kuin tulevan Cars 2 -elokuvan soundtrack. Kovin huimaan lentoon Weezer ei tätäkään kappaletta nosta, mutta videon kautta voi tutustua niin Weezerin tämän hetkiseen kiertuemeininkiin kuin uuteen Autot-leffaankin.