Lähde: Snoop Dogg saapuu syksyllä harvinaislaatuiselle keikalle Helsinkiin

Rumban saamien tietojen mukaan DJ Snoopadelic soittaa Euroopassa sarjan pistokeikkoja.

21.05.2018

Rumban saamien tietojen länsirannikon räpin elävä legenda ja kannabiksen viihdekäytön suurvisiiri Snoop Dogg tekee syksyllä sarjan pistokeikkoja Euroopassa. Yksi näistä on helsinkiläisellä klubilla.

Lähteen mukaan Snoop ei saavu tuoreimman julkaisunsa, gospel-albumi Bible of Loven tiimoilta ylistämään herraa. Kyseessä ei myöskään ole rehti g-funk-räppikeikka eikä tosiaankaan Snoop Lionin reggaerekka.

Esiintymään saapuu Snoop Doggin alter ego DJ Snoopadelic, jonka oli määrä esiintyä Helsingissä vuonna 2014. Silloin keikka peruttiin syystä tai toisesta.

DJ Snoopadelic on, kuten etuliitteestä voi päätellä, dj. Snoop on esiintynyt tällä aliaksella yökerhoissa ympäri maailmaa, Las Vegasista Ibizalle. Snoopadelic soittaa kaikkea räpistä funkin ja r&b:n kautta houseen – mitä Snoop itse diggaileekaan. Toisinaan hän on astellut levysoittimien etupuolelle räppäämään omia klassikoitaan.

Snoop on keikkaillut sisätiloissa Suomessa edellisen kerran 10 vuotta sitten, kun hän esiintyi Helsingin jäähallissa kesällä 2008. Sen jälkeen hänet on nähty ulkoilmakeikalla Helsingin Suvilahdessa 2009, Ruisrockissa 2012 ja Blockfestissä 2014.

Jatkamme kaivelua ja kerromme lisää, kun kerrottavaa on.

Lisää luettavaa