Lähes sata miljoonaa striimiä Suomessakin kerännyt jenkkiräppäri NF julkaisi uuden albumin

NF tunnetaan merkityksellisistä ja rehellisistä sanoituksistaan.

08.04.2023

Moninkertaista platinaa myynyt, maailman striimatuimpiin hiphop-artisteihin lukeutuva NF eli Nathan Feuerstein on julkaissut viidennen studioalbuminsa.

Uuden Hope-albumin 13 kappaletta ovat kokoelma NF:lle tunnusomaisia, uhmakkaita ja anteeksipyytelettömiä rap-kappaleita sekä tunteikkaampaa pop-ilmaisua. NF:n itse tuottamalla albumilla vierailevat Cordae ja Julia Michaels. Levyn popeinta puolta edustaa uusin single Happy, jonka kylkeen on julkaistu artistin itse ohjaama ja tuottama musiikkivideo.

32-vuotias NF on käyttänyt musiikkia nuoresta asti pakopaikkana ja ilmaisukeinona tuskansa kanavointiin. Artisti teki globaalin läpmurron vuonna 2017 kappaleellaan Let You Down, josta tuli Suomessakin kolminkertaista platinaa striimannut jättihitti. NF:n tuotantoa on striimattu Suomessa 95 miljoonaa kertaa ja globaalisti 32 miljardia kertaa. Michiganilaisräppärillä on omistautunut faniyhteisö, johon vetoaa etenkin räppärin merkitykselliset ja rehelliset sanoitukset sekä ilmaisusta välittyvä vahva emootio.

Kuuntele levy ja katso Happy-musiikkivideo alta.

Lisää luettavaa