Nyt lähtee halvalla: Kanye Westin nimikkotennarit vain 65 000 dollaria

17.09.2016

Vuonna 2009 Kanye West ja vaatevalmistaja Nike loivat Westille omat Air Yeezy -nimikkotennarit. West on viihtynyt nimikkokengissään niin palkintogaaloissa kuin keikoilla, joten kovan luokan West-fanit ostaisivat varmasti mielellään Westin jalkahien keränneet kengät hyllyynsä.

Toissapäivänä Ebayssa alkoi tarjouskilpailu ensimmäisestä koskaan tehdystä Air Yeezy -kenkäparista. Kengät eivät koskaan päässeet Westin jalkaan, vaan ne on säilytetty pakkauksessaan oletettavasti tätä tilaisuutta varten. Nyt niistä nimittäin pyydetään kevyet 65 000 dollaria.

Myyjä arvioi kenkien arvoksi 100 000 – 150 000 dollaria, joten halvalla pitäisi lähteä. Kuvauksessa myös vakuutetaan, että kengät ovat ”miljoonan prosentin varmuudella” aitoa Nike-laatua, ja ehdottomasti maailman harvinaisin Air Yeezy -kenkäpari. Se on jo paljon se.

Ei siis aitoa West-jalkahikeä, eikä historiallisia kulumajälkiä Grammy-gaalan punaisesta matosta, vaan neropatin kaappiinsa jemmaamat popot, joita tuolla hinnalla tuskin uskaltaa ottaa koskaan pakkauksestaan pois.

Poista huokeat kengät Ebaysta täältä. Alta näet todisteen siitä, että Kanye todella käyttää samaa kenkämallia.

Kanye West air yeezy

Kaupasta uutisoi Hotnewhiphop.com.

Lisää luettavaa