Lahtelaista, tottakai – Brädin, Nikke Ankaran ja Raappanan posse on jälleen koossa

29.03.2017

Brädin, Nikke Ankaran, Asteen, Raappanan, Ideaalin & Jay Whon, Maran, Kiken, JV:n ja Jussi Kuoman muodostama posse on saanut sovitettua aikataulunsa yhteen. Sehän tarkoittaa sitä, että Lahti Unitedin uusi single on julkaistu.

Kuten aiemmat biisit, Kioski (2015) ja Signaali (2014), myös Elefantin on tuottanut MGI. Brädi kertoi Fumille taannoin, että Elefantti syntyi ”vanhan koulun malliin”. Lahtelaiset tapasivat studiolla, valitsivat biitin MGI:n pakista ja kirjoittivat kukin säkeensä paikan päällä.

Lahti United aktivoituu myös keikkarintamalla. Kollektiivin ensimmäinen virallinen keikka nähdään lauantaina 1. huhtikuuta We Are LTI -konsertissa Lahden Isku-areenalla.

Elefantti ei viittaa possen verkkaiseen julkaisutahtiin, vaan siihen että näillä kavereilla on norsun muisti, kun kyseessä on heihin kohdistetut sanomiset. Julkaisutahtikin kiristyisi, ainakin jos Brädiltä kysytään.

”Näin ison ryhmän kasaaminen on aina haastavaa, kun kaikilla on urat, perheet ja muut työt. Jokainen meistä on pitkän linjan tekijä, mutta mielestäni tästä nipusta pitäisi pystyä puristamaan irti enemmänkin”, räppäri kommentoi.

Todettakoon lopuksi, että vertaus norsun verkkaisuudesta oli ontuva: Stanfordin yliopiston mittauksissa elefantin huippunopeudeksi saatiin peräti 24 kilometriä tunnissa. Se biologiasta, nyt räpin pariin.

Lisää luettavaa