Lana Del Reyn ja A$AP Rockyn uljaan eeppinen National Anthem -video ilmestyi!

27.06.2012

Ehkä me joudumme nyt antamaan anteeksi Lana Del Reylle kaiken, mistä olemme häntä tähän asti syyttäneet. Älä aliarvioi kaitafilmin voimaa!

Kuva: Nicole Nodland/Universal

A$AP Rocky on JFK. Lana Del Rey on kaikki hänen naisensa, Marilyn Monroe ja Jackie. Yhdessä he ovat uskomattoman glamoröösejä olentoja, jotka jollain oudolla tavalla pystyvät aivan vakuuttavasti muuttumaan Yhdysvaltain historian ihailluimmaksi paris- tai moniskunnaksi.

Vasta eilen julkaistiin videon traileri. Ovela peijooni tämä Lana Del Rey – valmista klippiä olisi osannut odottaa aikaisintaan 4. heinäkuuta.

Mutta voidaanko moittia? Valmis video on käsittämättömän eeppinen. Maailma hehkuu kasimillisen mennyttä lumoa ja 60-luvun optimismia. Silti video samaan aikaan täysin luontevasti flirttailee nykyaikaisilla rap-kuvastoilla. Kalliit viinat läikehtivät, tupakkatuotteita poltellaan ja aurinko ei koskaan laske. Kun Rocky kouraisee hellästi Del Reytä hanurista, on kuin hän tekisi sen meidän kaikkien puolesta. Kyllä tämän katsoisi toisenkin kerran. (A$AP Rocky on muuten tämän vuoden Flow-vieras, joten ehkäpä saamme kuulla herrasta vielä jatkossakin.)

Juonipaljastus: Liki kahdeksanminuuttinen elokuvateos päättyy siihen, mihin se tosielämässäkin päättyi.

Katso video tästä ja jää koukkuun:

Lisää luettavaa