Laurel Halo tähdittää Ääniwallin synttärijuhlallisuuksia

Helsinkiläisklubi täyttää kuusi vuotta.

Ääniwalli on Valillan kainalosta löytyvä klubi, joka on rikastuttanut Helsingin yöelämää jo kuuden vuoden ajan. Paikka on profiloitunut teknon ystävien mekaksi ja legendaaristen sunnuntaijuhlien osoitteeksi, mutta onpa entisen teollisuuskiinteistön koruttomissa tiloissa konsertoitu niin rap-, metalli- kuin noise-artistien toimesta.

Toni Rantasen ja Tim Uskalin omistamiin klubeihin (mm. Kaiku, Kuudes linja, Siltanen) lukeutuva Ääniwalli ei ole aiemmin juhlinut merkkipäiviään, mutta tekee nyt poikkeuksen. Ääniwallin 6-vuotissyntymäpäiväjuhlien pääesiintyjäksi on buukattu Laurel Halo, joka saapuu Helsinkiin soittamaan osana DJ-Kicks-kiertuettaan.

Viime albumeillaan kokeilevaa ja haastavaa elektronista musiikkia (Dust, 2017) ja upeaa elokuvallista ambientia (Raw Silk Uncut Wood, 2018) tehnyt Laurel Halo julkaisi maaliskuussa DJ-Kicks-miksauksen. Se on trippi tanssimusiikin nurjalle puolelle; rupisen ja psykedeelisen Detroit-teknon, EBM:n, elektron ja jopa industrialin saumaton mutta yllätyksellinen liitto.

Muut 4. toukokuuta järjestettävien synttäreiden esiintyjät ovat Shackleton, Korea Town Acid, Jori Hulkkonen, Linda Lazarov b2b Sansibar, Denzel b2b J. Lindroos, Trevor Deep Jr., Katerina ja tietenkin Lil Tony eli itse Toni Rantanen.

Tiketti myy ennakkolippuja 13 euron hintaan. Tapahtuman Facebook-sivu löytyy täältä.