Legendaarinen helsinkiläinen jalkapallojoukkue juhlii 20-vuotista taivaltaan – komeat bileet tulossa!

Nyt on kohtalaisen kovat bileet tiedossa!

Legendaarinen helsinkiläinen jalkapallojoukkue Kurvin Vauhti juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan kunnon bileiden siivittämänä.

Iltamien Facebook-sivuille kerrotaan näin:

”Festarikesä on ohi! Yhyy yhyy.. Ehei, ei ole, ei sinnepäinkään, sillä vielä on edessä kovat, siis todella kovat intiaanikesän huipentamat Kurvin Vauhti 20v festarit Ääniwallissa la 14.9.

Jos sä muistat legendaariset Vauhti-klubit 2000-luvun alusta, niin sä hiffaat miten älyttömistä kekkereistä nyt puhutaan. Tai jos sä et hengaillut vielä Stadin OG-bileissä 2000-luvun alussa tai noiden vauhdikkaiden vuosien muistikuvat on hahmottumatonta mustaa, niin ei mitään hätää, nimittäin nyt on helppo sauma paikata tuo aukko. Festareiden artistikattaus on laaja – musagenrejä rapista garagerockiin ja disco-housesta graffiticountryyn ja lattarisoundeihin.

Lavalle nousevat mm. The Duplo, STIG & DJPP, Pietari, The Millioners, Ne Galaktiset, Mikidi & Gaiaf, DJ Miikka Koivisto, APROX., King Weird, Don Lentola, Antero Kaksikäsi, Eija & Runkkarit sekä Gyprok Meets Friends Downtown.”

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.