Legendaarisella Geto Boys -räppäri Scarfacella koronavirus: ”Ihmiset luulevat, että viruksesta voi vitsailla – ei siitä voi”

Scarface kertoi asiasta haastattelussa.

27.03.2020

Legendaarinen räppäri, Geto Boys -yhtyeestä tunnettu Scarface sairastaa koronavirusta.

49-vuotias Scarface kertoi viruksestaan haastattelussa eilen livestriimissä, jossa puhui asiasta Geto Boys -kollegansa Willie D:n kanssa. Scarface kertoi oksennelleensa, ja tämän lisäksi hänellä oli muitakin koronaviruksen aiheuttamia oireita kuten hengenahdistusta, korkeaa kuumetta ja munuaisen vajaatoimintaa.

”Älä leiki tämän asian kanssa. En ole käynyt missään. Olen ollut koko ajan kotonani. En ole ollut lentokoneessa, en ole ollut ravintolassa, en missään. Ihmiset luulevat, että koronavirus on leikin asia. Ei se ole.”

Scarface kertoi haastattelussa olevansa sen verran hyvässä kunnossa, että saa sairastaa koronaviruksen kotihoidossa. Willied D puolestaan otti kiivaasti kantaa siihen, että koronaviruksesta on levitelty nettiin meemejä ja muita hassutteluja.

”Ihmiset luulevat, että tämä virus on jokin vitsi, että elämä on joku helvetin huvipuisto, missä voi hassutella miten haluaa ja tehdä siitä meemejä. Ei se ole. Tämä asia koskettaa miljoonia ihmisiä.”

Haastattelussa Scarface kertoo, että viruksen aiheuttamat ongelmat alkavat olla jo mennyttä. Hän toivookin, että voi palata normaaliin elämänrytmiin sen jälkeen, kun koronakaranteenit ympäri maailman ovat ohi.

Katso haastattelu alta.

Lisää luettavaa