”Levy, joka on täynnä mustelmia” – Titta julkaisi pitkään odotetun debyyttialbuminsa

Titan ensimmäinen pitkäsoitto on ilmestynyt.

19.11.2023

Kotkalainen laulaja-lauluntekijä Titta on julkaissut ensimmäisen studioalbuminsa.

Maailma loppuu tänään -sinkulla artistiuransa vuonna 2014 käynnistänyt Titta julkaisi tasaisesti uutta musiikkia vuosien saatossa. Debyyttialbumi sai kuitenkin odottaa kaikessa rauhassa, mikä näyttäytyy nyt julkaisussaan huolella hiottuna kokonaisuutena. Yhdeksän vuotta debyyttisinglen jälkeen viime perjantaina ilmestynyt pitkäsoitto kantaa nimeä Muistelmat, josta artisti on kertonut tiedotteelle seuraavaa:

”Muistelmat on levy, joka on täynnä mustelmia – luonnollisesti, kun meikäläisestä on kyse. On tässä nimittäin viime vuosina ollut vähän kaikenlaista ja pikkusen vielä päälle, mutta vaikeudet on opettanu kärsivällisyyttä ja sitä, että joskus on elämässä niin hankalia asioita, että niihin ei todellakaan auta mikään muu kun aika. Anna sen mennä sekunti, tunti ja päivä kerrallaan”, Titta kertoo ja jatkaa:

”Tämän levyn kuunteleminen on kuin selaisi läpi vahvan naisen päiväkirjaa: Se on täynnä nolouksia ja häpeyksiä, pohjamutia, ääneen lausumattomia toiveita, omaksi itseksi kasvamista, ihmissuhdesolmuja, traumoja, tummia sävyjä, lohtua, unelmia ja aina lopulta jostain pilkottavaa toivoa. Toisin sanoen elettyä elämää.”

Kuuntele Muistelmat-albumi alta.

Lisää luettavaa